Ambassadeur vd Liefde
Meer weten >>
SamenZijn en Spiegeling Lezingen
Meer weten >>
Donaties Projecten Shanti
Doneren >>

Lichtbaken

Aforismen

Boek ‘Volk van mijn Volk’ – Het gezicht achter de Vluchteling

Syrie - Fatia - Yasmin en ZubaidaWil je helpen

Je weet misschien al dat ik ruim een haf jaar in en nabij vluchtelingenkampen Moria in Lesvos, Kos en Griekenland ben geweest.
Daar ontmoette ik prachtige, moedige, en soms wanhopige mensen uit de hele wereld. Gevlucht uit eigen land – allemaal met hun eigen verhaal, hun eigen reden om een lange, levensgevaarlijke reis te ondernemen.

Ik heb met ze gesproken, gezongen, gedanst en heb ze voor altijd in mijn hart gesloten.
Nu wil ik ze graag aan jou voorstellen.

Wij DRIE VROUWEN vertrouwen erop, dat met het lezen van hun persoonlijke verhalen, er meer waardering en begrip zal komen voor de vluchteling wereldwijd.

Het wordt een boek

Daarom hebben wij een team van professionals bij elkaar getrommeld en we zijn bezig om een boek te maken zodat je kunt lezen wat we meemaakten, hoe het in het vluchtelingenkamp gaat en wat we hier missen door die fantastische mensen op te sluiten en buiten te houden.

Voor de productie van het boek hebben we geld nodig. Wil je wat geven? Graag!
We hebben in totaal 8000 euro nodig*) voor een Nederlandse en een Engelse uitgave van het boek.

Daarmee dekken we de kosten voor vormgeving, illustraties, drukwerk en verspreiding. Alle andere klussen (redactie, uitgeven) worden ‘om niet’ gedaan door professionals die graag hun steentje bijdragen aan dit project.

Jij ook?

Geef dan een tientje, vijftig euro, honderd of meer. Geef je 30 euro of meer, dan ontvang je ook het boek zodra het af is, als bedankje. Vermeld naam, adres en taal! Geef je met een organisatie, neem dan even contact op om meteen een lezing van Yasmin te plannen.

 • Maak liefst zo snel mogelijk iets over op: REK. NL48INGB0006062529 tnv
  Stichting Shanti te Schijndel ovv BOEK VLUCHTELING: Volk van mijn Volk – vermeld NAAM en ADRES voor boek

*) We hebben trouwens ook nog een illustrator nodig die mooie illustraties kan maken bij de verhalen, zonder dat de betrokken personen herkend kunnen worden.

De opbrengst besteden we aan elke denkbare vorm van ondersteuning van vluchtelingen. En je krijgt er gegarandeerd geen betalingsbewijsje bij om je gift af te trekken van de belasting.

 • DANK namens het levende HART van de Vluchteling.

Yasmin en crowd ♥

 

 • Zolang ik in Nederland ben: Welkom voor persoonlijke Spiegeling OF voor Samen ZIJN in Waarheid op vrijdagavond: zie agenda

 

 

 

 

Share

6 comments to Boek ‘Volk van mijn Volk’ – Het gezicht achter de Vluchteling

 • Natuurlijk help ik je! Ben reuze benieuwd naar t boek. Wil t aan m’n dochters geven.
  Veel succes mooie Yasmin!
  Ik houd je vrijdag avonden in de gaten maar voorlopig zit ik in Zeeland!
  Liefs Marja xx

 • Lieve Yasmin en allen,
  Zodra ik gesteund wordt (door wie oh wie? ) in het bijeenbrengen van €550 om dan binnen 2 uur toegang te krijgen tot een enorme uitkering uit “het Wereld Visie Fonds” dat al op mijn naam staat bij de Nederlandse Bank, krijg jij van mij, lieve dappere schat, alles wat je nodig hebt om dit prachtige project te kunnen realiseren! Hand op mijn hart!
  – Samen zijn we Sterk & laten we dit Samen doen.
  In Liefde en Overgave.
  Anne

  • Lieve Anne,
   In alle respect voor jouw zijn. Ik focus me niet op dat wat komen gaat via jou – ik blijf liever bij de FEITEN. Op dit moment is er 1800 Euro gestort op Stichting Shanti. Er hebben zich ZEVEN illustrators aangemeld! Een prachtige start in 24 uur. Het is een onvoorstelbaar mooi gevoel dat we SAMEN-werken om deze boeken in de vorm te gieten. DANKBAAR voor de Liefde die stroomt en grenzen die verdwijnen – op zijn minst IN mij zelf. En alleen al dat laatste is DUURZAME rijkdom… ♥

 • Johannes Bikker

  Natuurlijk draag ik ook bij, het is het enige, behalve mijn aandacht voor deze mensen, die dagelijks in mijn gedachten zijn, wat ik nog kan doen en ik doe het graag. Sterkte lieve dappere Ambassadeur,
  Liefs Johannes

Leave a Reply