Een van mijn eerste artikelen die ik schreef was ‘Durf een Rebel te zijn’. Schop alle heilige huisjes omver. Niet buiten jezelf maar in jezelf. Durf te zijn zoals de schepper jou bedoeld heeft om te zijn…

Zichtbaar

Groter dan de angst voor de dood is de angst om niet bij de groep te horen. Dat is niet alleen voelbaar maar inmiddels ook zichtbaar. Hoewel nog niet verplicht, draagt de meerderheid vrijwillig een masker om te getuigen van burgerplicht.

Ware aard

Maar achter dat masker is onze ware aard verborgen en die weet verdomd goed wat er aan de hand is. Althans wanneer we de moeite nemen om niet klakkeloos te geloven wat de media ons voorspiegeld maar kritisch op onderzoek uitgaan zoals het waarachtige Rebellen betaamd.

Slaven

Stel dat we zelf weer gaan nadenken. Dat hebben we lang geleden uit gemakzucht uit handen gegeven. En zo zijn we vrijwillig slaven geworden waarop de zaaier het zaad van het kwaad kan zaaien omdat angst ons volledig afsnijdt van onze bron, onze intuïtie, onze goddelijke verbinding.

Nog steeds is daar diep vanbinnen de hoop dat als we  keurig meespelen in het zichtbare spel van de illusie alles op een dag weer normaal zal zijn.

Geweldloos

Deze houding heeft echter niets te maken met geweldloos verzet, welke Gandhi ons onverschrokken liet zien, maar met slaafsheid.

Ieder van ons creëert haar eigen werkelijkheid en de stap van het masker naar de vaccin is niet meer en niet minder dan een logisch gevolg.

Maar niet getreurd. Het vaccin zal ons bevrijden. Als we dat, uiteraard geheel vrijwillig nemen, kunnen we rekenen op fikse beloningen. Zo niet, tja jammer dan.

Zombie

We hebben een trein in beweging gezet die nog moeilijk te stoppen is. Hoewel we de uitkomst niet langer kunnen overzien, bepalen we die vooralsnog zelf.

Als we kiezen voor het vaccin is het ongetwijfeld verstandig de bijsluiter eerst te lezen. Dan weet je in ieder geval wat je in dat prachtige lichaam van jou laat spuiten. Wanneer we ons laten leiden door angst geven we niet alleen onze verantwoordelijkheid voor lichaam en geest uit handen, we begeven ons op de weg  van no return.

Goddelijkheid

We zijn niet naar de aarde gekomen om in angst te leven. We zijn niet naar de aarde gekomen om steeds dieper weg te zakken in de materie, waar technieken zoals de Secret ook een steentje aan hebben bijgedragen.

We zijn naar de aarde gekomen om onszelf in alle opzichten te omarmen en te vervolmaken. Dat staat volledig los van status, religie, cultuur, geld en bezittingen. Dat heeft uitsluitend met onze goddelijke natuur en volmaakte binnenkant te maken.

Waarheid

Deze tijd is de tijd bij uitstek om in waardigheid te gaan staan voor je eigen waarheid. De wereld zal je verguizen zoals alle rebellen verguisd zijn. Het is echter niet de massa, maar de enkeling die de moed heeft om zich af te scheiden van de kudde, die de verandering teweegbrengt.

Lijden

De mens lijdt het meest door het lijden wat hij vreest. Wat een onmenselijk lijden gaat er schuil achter de maskers. Dat staat in geen enkele verhouding met wat er aan de hand is.

Afslag

Laten we ophouden met een schuldige te zoeken buiten onszelf. We hebben dit allen tezamen gemanifesteerd. Laten we eerlijk en oprecht onze handen in eigen boezem steken. Waar zijn wij de weg kwijtgeraakt. Waar hebben wij de afslag gemist. Waar zijn wij vergeten wie we ten diepste zijn.

Vrijheid

Ware leiders staan ten dienste van het volk. Ware leiders zullen ons nooit of te nimmer beroven van onze vrijheid. Als dit wel gebeurt op een dusdanige grote schaal betekent het dat het volk haar macht is vergeten en zich vrijwillig heeft uitgeleverd door haar vrijheid te verkopen voor de schijn van veiligheid en zekerheid.

Afgescheidenheid

Waar je ook staat. Realiseer je dat angst polarisatie en afgescheidenheid teweegbrengt. Maak je niet druk over jouw eigen hachje. We zijn allen spelers in hetzelfde spel. Voorbij de angst zijn we onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Welke weg je ook bewandelt, weet dat vrijheid een innerlijk staat van zijn is. Niemand kan jou je vrijheid afnemen. Niemand behalve jijzelf. Word wakker. Maak je los van je eenzijdige kijk op de werkelijkheid. Sluit niet langer je ogen voor het leed van anderen. Realiseer jezelf dat de kracht van de Liefde ons allen verbindt. Geef je over aan de stroom die Leven heet en volg de stem van je HART…

Ik hou van mij dus ik hou ook van jou.
Yasmin

Aanmelden Blog