Geboorte Volk van mijn VOLK en One Love – One Heart

Hoera, het is gelukt. Na een ongekende heftige zwangerschap ging de storm uiteindelijk liggen en werd er een perfecte tweeling geboren. Dank aan iedereen die me onvoorwaardelijk bleef steunen. Dank aan allen die aanwezig waren afgelopen zondag bij de presentatie om dit vreugdevolle feit te vieren.

Wat al die tijd bleef was de Liefde waardoor ik staande kon blijven als een ROTS in de branding. Gedurende het traject werd het steeds duidelijker:  het boek moest er blijkbaar komen en ik moest er in alle opzichten ZELF en ALL-een voor gaan staan…
 
Het is letterlijk en figuurlijk volbracht en ik kan alleen maar zeggen: fysiek heb ik geleden – maar datgene wat ik BEN is onaangetast – is verrezen uit de as als een Feniks. Wederom werd ik gedwongen om mijn doel niet uit het oog te verliezen.
 
Zondag 15 oktober mocht ik in  Breda in alle eenvoud zijn – mocht ik HARTEN raken en werd ik diep aangeraakt.
 Ondanks alles kan ik oprecht zeggen: ik voel me gedragen en beschermd  door een enorm netwerk van LIEFDE in en om me heen. De rust is wedergekeerd en we gaan ons voorbereiden op ons vertrek.
 
Om Shanti 
Yasmin

 

*  Beide boeken zijn overal ter wereld te verkrijgen via Bol.com

 

   

 

Share

9 comments to Geboorte Volk van mijn VOLK en One Love – One Heart

Leave a Reply

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.