Vlucht gecanceld

Family_Togo

Sinds we op Samos aankwamen waren we er mee bezig. Wat we hier aantroffen sloeg alles. De ontmoeting met Rafi en Aiva, beschreven hieronder in ‘Verboden Liefde’, gaf de doorslag.

We cancelden onze vluchten. Het leek onmogelijk om hier iets te vinden wat betaalbaar is. Maar het lukte. Het dreigde nog even spannend te worden toen we een koppel uit het kamp onderdak wilde geven. We moesten er dik voor betalen. Geld is op dit moment wel het laatste waar ik me druk over maak. Ik weet dat het universum voor me zorgt – in welke vorm dan ook…

Blessings van Giri, Rafi en Aiva, waar ik geen foto van kan plaatsen, onze Togo kinderen en al onze familie hier. Grenzeloos dankbaar voor al mijn kinderen…

Ik wil er niet aan denken wat er met al deze prachtige mensen gaat gebeuren – want de Grieken willen ze niet en Europa al helemaal niet. Dus leven we zoveel mogelijk nu. We verspreiden onze lichtjes en laten ons verlichten door puurheid en schoonheid om ons heen…

Inshallah, als God het wil zijn we 15 februari terug. Op tijd voor Haarlem en Hypolytushoef. De lezing in Den Bosch wordt verzet…

  • Mijn Facebook berichten over Samos heb ik toegevoegd als blogs en natuurlijk mag je die onder de aandacht brengen…
  • Dankbaar voor jullie steun – in welke vorm dan ook…
E-books Yasmin
‘Volk van mijn VOLK’ en haar overige boeken
Agenda-Yasmin
Agenda 2019

 

Share

2 comments to Vlucht gecanceld

Leave a Reply

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.