Reisverhalen

India

Mijn aankomst op 25 januari in Bombay, het tegenwoordige Mumbai, vindt plaats in de vroege morgen. Alleen de ratten zijn nog op straat wanneer ik met de straattaxi bij het Isckon Hotel – de Hara Khrishna aankom.

Ik geniet van de devotie in de tempel, van de lunch met Anjana, een bijzondere vrouw en Reikimeester…

Lees verder…

Curaçao en St. Maarten
Giri brengt me gezellig met de trein naar Schiphol. Om 19.00 uur Antilliaanse tijd kom ik aan in Curaçao. We vertrekken een uur te laat wegens de strenge controles. Misschien wordt de KLM nog een keertje zo wijs dat ze stoppen gratis alcohol te schenken, dan hoeven ze ook geen vluchten meer aan de grond te zetten.
Lees verder…
Curaçao en Aruba
Wonderen gebeuren er iedere dag. Geheel onverwacht staat daags voor vertrek de auto met mijn nieuwe boek ‘Meesterschap voorbij de Dood’ voor de deur. Dit kan geen toeval zijn, ze zouden pas over een week klaar zijn. Zo kan ik toch zelf de presentexemplaren versturen en de eerste gaat naar Freek Simon…

Lees verder…

Peru – het land van de Inca’s
Ik zit op een opleiding tot aurareader. Op een dag lezen we de energievelden van verschillende stenen. Ik kijk naar een amethist en weet onmiddellijk dat deze steen uit Brazilië afkomstig is. Ik neem de steen tussen mijn handen. Tijdens de meditatie neemt hij me niet mee naar de plaats van herkomst, maar openbaart me het volgende visioen: ik loop de trappen op van de Machu Picchu in Peru.

Lees verder…

Zuid-Afrika
We zijn terug hier in het zonnige Nederland. De tuin die zich terug getrokken had in de aarde toen we vertrokken, staat nu uitbundig in volle bloei. Een merel heeft haar nestje gebouwd tegen het schuurtje. Wat een goddelijk geschenk! Het gras kan gehooid worden!

Lees verder…

Egypte
De telefoon gaat. Een oude bekende vertelt enthousiast over Egypte. Er ligt een boodschap in verborgen. Hoewel ik nauwelijks in staat ben om op mijn benen te staan, boek ik diezelfde week mijn derde reis naar Egypte. Dit keer niet alleen of met Giri, maar georganiseerd, met een groep genezers uit Engeland en Nederland…

Lees verder…

 

Share