Zijn naam betekent Geliefde. En Liefde is wat hij is…

Hij kijkt me aan en zegt. Ik heb je al eerder ontmoet. In 1999 verscheen je in mijn dromen. Ik herinner jouw ogen – jouw gezicht. Ik houd mijn adem in…

‘Ik ben geboren in Tabriz in Iran. Mijn vader stierf 11 jaar geleden aan kanker en liet onze familie achter in armoede. Ik heb vier broers en een zus. Ik ben de jongste. Ik ging naar de middelbare school en werd professionele basketbalspeler. Vanwege economische en religieuze omstandigheden ben ik vijf jaar geleden uit Iran gevlucht. Ik ging naar Athene. De politie hield me aan op straat en ik ging een jaar de gevangenis in. Toen ik daar uit kwam nam ik een advocaat en ging ik terug naar Iran’.

– Het leven is niets meer en niets minder dan een innerlijke reis. mensen nemen het te serieus.

Moria is een plek waar mensen transformeren. Iedereen is daar gelijk. Er zijn geen rangen en klassenverschillen. In tijden van oorlog worden mensen gedwongen om snel te transformeren naar goddelijke wezens of ze zakken nog dieper in hun ervaring van menselijk lijden.

– Moria is de voorbode van een wereld die zich in alle opzichten zal vermengen Goedschiks of kwaadschiks.

Er is geen God buiten ons. Ieder van ons is in potentie een God/Godin. Wat we van ons leven maken is aan ons. We kunnen niet de schuld neerleggen bij onze familie, we kunnen niet onze leraren de schuld geven. In wezen is er geen onderscheid, geen religie, geen grens. Europa moet aanvaarden dat de rol die zij eeuwenlang heeft gespeeld voorbij is. Europa zal een stap terug moeten zetten en de fakkel doorgeven aan anderen. We zijn in essentie één en dezelfde en we moeten ons vermengen om het menselijke ras naar een hoger niveau te evolueren. Nu is de tijd daar rijp voor. We kunnen dit proces niet stoppen. Niet door angst – niet door oorlog. Omdat we in essentie dezelfde geest zijn, moeten we alle religies laten vallen. We moeten alle culturen laten vallen. We moeten onze angst voor veranderingen laten vallen. Het leven is niet voorspelbaar. We kunnen de toekomst niet plannen. De toekomst is slechts het resultaat van de manier waarop we nu – in dit moment – leven.

We evolueren door ervaring. Wonen in een veilige en stabiele wereld is slechts een fantasie. Door te accepteren dat het leven voortdurend aan verandering onderhevig is, worden wij de bestuurders van ons Leven. Wanneer we ons vol vertrouwen overgeven aan het moment, zonder angst voor morgen, zullen we ons in iedere situatie veilig kunnen voelen. Waar we ook zijn, wat we ook onder ogen moeten zien. Zelfs al heb ik het gevoel dat ik op de verkeerde planeet rondloop, ik voel me veilig binnenin mezelf.

Ik kwam terug naar Griekenland omdat ik daar verliefd werd op een meisje uit Rusland. Ik hoef geen papieren of asiel. Dat soort uiterlijke zaken kan mij niet schelen. Ik wil uitsluitend naar Athene om de liefde van mijn leven te ontmoeten, zodat ik met haar kan trouwen en een gezin kan stichten. Dat is een deel van mijn programma.

Jij weet dat iedereen zijn eigen programma heeft. Het is ingebed in je DNA. Je kunt er niet aan ontsnappen. Zelfs als we denken dat we ons leven beheersen, is dat niet zo. Vroeg of laat moeten we onze innerlijke droom volgen. En dat is wat ik doe.

Mensen vragen niet om kleding, tenten en voedsel. Oké, dat is noodzaak, maar wat ze echt nodig hebben is om gezien te worden, omhelsd te worden en te worden geaccepteerd in hun pure mens-zijn. En dat is wat jij doet. Je geeft mensen hun waardigheid terug. Dat is de reden waarom ik van je houd en waarom iedereen van jou houdt…

Ik voel me diep geraakt. Die nacht heb ik een droom. Ik zie een wereld voorbij grenzen. Een wereld voorbij religie. Een wereld voorbij rangen en standen. Ik zie dat iedereen één is. Ik zie uitsluitend liefde…

liefde-is-al-wat-isOm Shanti,
Yasmin