Kort nadat we eind maart terugkwamen uit Griekenland, werd ik achter de computer gelanceerd en verscheen: Niet langer kan ik zwijgen. De vele reacties waren hartverwarmend.
Mijn laatste blog:  Niet langer kan ik zwijgen-deel3 trok bijna 10.000 bezoekers en staat nu in Spiegelbeeld.
– Mocht je deze blogs niet gelezen hebben, ze staan op mijn site en zijn nog steeds actueel en inspirerend.

Zichtbaar

Wat kan ik hier nog aan toe voegen. Meer en meer verstil ik vanbinnen en vanbuiten. Vol verwondering kijk ik naar een wereld waar ik niet langer deel van uit schijn te maken. Ik neem aan dat jullie inmiddels diep in je hart wel weten dat er iets anders gaande is als datgene wat ze ons willen doen geloven.
Door het veelvuldig testen en het 24 uur per dag door onze strot duwen van cijfertjes over besmettingen, welke niet zeggen dat je ziek gaat worden, wordt de angst in leven gehouden. Angst maakt dat we onze frequentie verlagen en niet logisch kunnen denken. Onze angst heeft nu letterlijk vorm aangenomen en is zichtbaar geworden…

Ik begrijp je

Alles wat ons de schijn van zekerheid gaf heeft opgehouden te bestaan. Hoe voel je jezelf als ouder wanneer je kind een masker moet dragen op school en wanneer jijzelf niet de winkel in durft zonder. Want verdorie, wat zullen de buren wel niet zeggen. Misschien denken ze wel dat je een complot-gekkie bent. Naar mijn idee is er slechts één wereldwijd complot. Onze regeringen hangen aan touwtjes waar grotere machten aan trekken en ze dansen de horlepiep zonder te weten dat ze dansen.

Vrijheid is een innerlijk staat van zijn. Binnen in mij is er grenzeloze ruimte en vrijheid die niemand kan verstoren. Ik omarm de chaos, de frustratie, de pijn en de vreugde, probeer niet te oordelen en kom als vanzelf terug in het midden.

Aanraken

Er kwamen mensen in ons stulpje van heinde en ver en ik ging vrienden opzoeken. Dat alles had slechts één doel. Het leven vieren. Raken en geraakt worden. Liefhebben tot op het bot, zonder voorwaarden. Daarnaast is daar mijn bos. Ook daar heb ik prachtige ontmoetingen. Spontaan, zonder maskers, zonder afstand.

Op verzoek heb ik mijn eerste Vlog gemaakt. Die is in goede aarde gevallen. Ik deel hem hier onder en InshaAllah daar ga ik mee door.

Ik heb niet de illusie dat ik mensen wakker kan schudden. Die keuze is aan ieder van ons. Wees kritisch en vind jouw unieke waarheid. Ik ben niet voor of tegen wie of wat dan ook. Ik sta in vrijheid voor het wezenlijke in mijzelf dat niets te maken heeft met de illusionaire klucht die we opvoeren. Als het niet zo triest was zou ik er om lachen.

Liefde kent geen angst

Liefde maakt dat afstand niet bestaat. Liefde maakt dat we volledig aanwezig durven te zijn in pijn zowel als in vreugde. Liefde maakt dat we de dood evenzeer omarmen als iedere nieuwe geboorte. Liefde maakt dat je thuisblijft wanneer je ziek bent en daar niet de hele wereld mee belast. Liefde maakt dat je jouw goddelijke potentie niet wenst te verbergen achter een masker. Liefde maakt dat we onze kinderen vrij en blij willen laten spelen, zingen, dansen, ademen en knuffelen.

Een nieuwe wereld

Ik ben de laatste om terug te willen naar het oude normaal. Dit achter ons liggende tijdperk van hebzucht en materialisme mag wat mij betreft voorgoed het graf in. We staan oog en oog met een nieuwe wereld. Hoe die wereld eruit gaat zien dat bepalen wij zelf. Laten we ons voorgoed de mond snoeren of komen we tevoorschijn achter onze maskers en durven we in al onze kwetsbaarheid aanwezig te zijn in het onbekende. Hebben we het lef om onszelf vol vertrouwen over te geven aan de stroom die Leven heet, zodat de vruchten van deze periode van inkeer en stilte in ons geboren kunnen worden, welke zich op het juiste moment zullen ontvouwen als het zaad waarmee we stap voor stap de nieuwe wereld vorm mogen gaan geven.

Er is slechts dit ene moment. Hoe de toekomst eruit gaat zien dat bepalen de regeringen niet. Dat bepalen wij. Ieder van ons krijgt nu de mogelijkheid om onze aangeboren slaafsheid van zich af te schudden, op te staan in haar pure goddelijke potentie en te ontdekken wie hij in wezen is of voorgoed te blijven slapen.

Namasté
Yasmin

Mededelingen
  • Wil je ons werk met de Vluchtelingen ondersteunen, koop een boek of stort een donatie  – klik hier
  • Heb je behoefte aan ondersteuning of inspiratie –  kijk in mijn agenda en/of stuur een berichtje
  • Schroom niet om je uit te schrijven voor mijn nieuwsbrief als je geen verbinding meer voelt. Ik hou toch wel van je…

 

Aanmelden Blog