Video’s Yasmin9 juni 2016
Interview met Patrick Kicken – Non-dualiteit- ‘Zonder wrijving geen glans…’


29 september 2016
Interview with Patrick Kicken – Non-duality and Refugees- ‘Love is All that IS’

Lieve Yasmin,
Van harte gefeliciteerd. Ik heb je film: ‘Zonder wrijving geen Glans’ gezien en voel dat je nog steeds verder groeit naar dat wat je werkelijk wilt en kunt zijn in het leven. Je bent een inspirerend voorbeeld voor velen!!
– Herma Hooft
Mijn Hart word direct zo geraakt bij de eerste 2 en halve minuut waarin ik begin met kijken. Ik ken jou van eerder, van ooit, van NU. Jouw puurheid, wijsheid, kinderlijkheid en liefde Yasmin raken mij enorm. Ja, weer zeg ik je: Ik heb JOU Lief…

Ik heb net 1:11:11 naar je zitten kijken… Je bent een heerlijk mens! Met mooie ogen šŸ˜‰ Wat je vertelt over je leven heeft raakvlakken met mijn proces van authentiek in mijn Kracht gaan Leven. Niet meer pleasen, niet meer lief gevonden willen worden, niet meer gezien willen worden.
Maar (Bron) Zijn.
– Joyce Rooijackers

Yasmin,
Het is zoals je het zelf zegt: mensen vergeten mij niet meer. Zo heb je mij ook aangeraakt ooit bij een lezing in Limburg van je boek Oorspronkelijk. Je bent een inspirator voor me geworden. Ook nu weer wordt ik geraakt door het wezenlijke in ZIJN wat je voor mij iedere keer weer weet te raken. Lief mooi mens ik vergeet je inderdaad niet meer.
– Janet Feenstra
Helemaal jij!
En wat heeft Patrick jou de ruimte gegeven om te mogen zijn / stralen.
– Yvonne Zuidinga

 

Share