Over Yasmin

Ambassadeur van de liefde, auteur en inspirator

Nu is de tijd om ons te her-inneren wie we waarachtig zijn

Ik ben die ik ben en pas in geen enkel hokje. Met de verwondering van een kind exploreer ik de wereld. Liefde voor mezelf en de ander is de essentie van waaruit ik handel zonder te handelen. De pure rauwheid van het bestaan werd mijn inwijdingsweg. Alles waar ik mijn identiteit aan ontleende mocht ik achter me laten om waarachtig Mensch te worden. 

Vanaf het moment dat ik het leven niet langer naar mijn hand wilde zetten, werd ik op magische wijze geleid. Wereldwijd gaf ik personal coaching en workshops heling en innerlijke groei.

Het lot ofwel de liefde en gooide me terug op mezelf bracht me zes winters naar Kenia waar ik kleinschalige projecten ging ondersteunen.
In 2015 kreeg ik de impuls om mijn focus te verleggen naar de vluchteling. Samen met mijn maatje Giri vertrokken we met lege handen en een open hart. Dat resulteerde in vijf uitzonderlijke winters waarin we heel dicht bij de Mensch mochten zijn.  Op verzoek verscheen mijn boek Volk van mijn Volk.

En toen gingen de grenzen dicht. Maar de liefde en de verbinding met onze regenboog-familie bleef. Mijn innerlijke gids vertelde me dat ik me niet moest laten begrenzen. En voor we het wisten waren we acht maanden onderweg. Hoewel we Griekenland niet konden bereiken werd in het vrouwelijke Sardinië mijn negende boek Inner-Reset geboren. 

En plots ontstond er een nieuwe stroom. Het boek Inner-Reset werd een middel om liefde de wereld in te laten stromen en mensen wakker te schudden via lezingen en de kracht van de helende aanraking

Personal Coaching

  • En natuurlijk ben je welkom voor  een helende aanraking of een inspirerend gesprek.
    Energie-uitwisseling graag in de vorm van een donatie voor onze vluchtelingen:
    NL31 INGB 0005 4823 87
    tnv A.M. Verschure ovv Vluchteling

Lezing Inner-Reset

  • En natuurlijk  kun je mij uitnodigen om een lezing te geven in jouw huiskamer of centrum over mijn boek Inner-Reset en de magie van het leven. T/m eind maart woon ik in Vlissingen en richt ik me op deze omgeving. Daarna gaan we weer door het land met mijn boek.

Anderen over Yasmin

‘Op het moment dat ik bij jou binnenkom valt alles van me af. Al wat overblijft is NU…’

‘Jouw aanwezigheid raakt vele ‘deurtjes’ waardoor ik niet anders  wil dan voelen, bewust worden en transformeren… ‘

‘Jouw boeken vertegenwoordigen een tijdloze wijsheid – zij zijn balsem voor de ziel…’