Volk van mijn VOLK

Vandaag zijn zij op de vlucht morgen kun jij dat zijn

Hoe meer ik het ware gezicht achter de vluchteling mag zien, hoe meer ik tot de conclusie kom dat we allemaal vluchtelingen zijn en dat ieder mens die de moed heeft om de oversteek te maken, en daarbij soms letterlijk de dood in de ogen kijkt, een reden heeft om hier te zijn. En het is niet aan mij om te beoordelen of die reden juist is, ja dan nee…

Alle grenzen zullen opengaan op het moment dat wij onze harten openen en onze innerlijke grenzen afbreken…

Het boek omvat:

  • 29 Verhalen van vluchtelingen
  • 29 Anekdotes
  • 29 Ontmoetingen

Hard Cover

Volk van mijn VOLK

Volk van mijn VOLK
2e – hands

Boekwinkeltjes

E-book

Volk van mijn VOLK
Direct leverbaar
€ 9,95

E-book Bol.com
E-Book Amazon

Reacties van lezers

Het boek Volk van mijn VOLK is prachtig qua uitgave. Ik vind de foto’s indrukwekkend. Ik kan niet uitdrukken wat de inhoud met me doet. Dat gaat heel diep. Je wordt gedwongen om te voelen en na te denken over ons bestaan. op deze planeet.  Ik denk dat macht het moeilijkste thema is voor ons mensen om mee om te gaan. In dit boek laat Yasmin een mogelijke weg zien…
– Cornelia

Volk van mijn VOLK ziet er niet alleen prachtig uit, het raakt me diep. Het is puur, invoelbaar, barbaars, moedig, vol levenskracht en kraakhelder…
– Digna S.

Een geweldig boek geschreven met en vanuit mededogen, compassie en vooral Liefde zoals alleen Yasmin dat kan. Helder, duidelijk en onomwonden…
– Ellen B.

Tige yndrukwekkend boek fan Yasmin Verschure mei hertferskuorrende ferhalen oer flechtlingen op de Grykske eilannen en yn it bysûnder yn it kamp Moria.
Wy sille meielkoar wurkje moatte oan mear frede, demokrasy en sosjale rjochten op de hiele wrâld om dit leed te foarkommen. Elk stapke foarút is meinommen.
– Sybren Posthumus

Je boek is een juweeltje en een eyeopener. Dank je dat je nog meer de mens achter de vluchteling laat zien…
– Annemieke H.

In een adem uitgelezen. Je leert in dit boek de echte vluchteling kennen. Een aanrader…
– Marian S.

Yasmin you did it again! Gefeliciteerd. Bewondering voor je grote hart en je moed…
– Rian van D.

Wat heb je een juweel gebaard. De kroon op je werk, wat mij betreft…
– Marion vd H

Ongepolijst en recht door zee. Dit soort persoonlijke verhalen lees je niet vaak. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de verhalen achter de vaak eenzijdig belichte vluchtelingenproblematiek.
– Joris van H.

Hartverwarmend, eerlijk en ontroerend! Als je het leest met een open hart raakt het vele lagen in jezelf…
– Hadewey P.

Dank voor jouw ontroerende, barmhartige en inspirerende boek Volk van mijn VOLK…
– Rien R.

Ik heb vannacht jouw boek in één ruk uitgelezen en ik was echt geraakt door alle bijzondere verhalen…
– Marian B.