Lezingen

Lezing Inner-Reset

Inner-ResetWanneer je leeft vanuit je hart kan er niets misgaan…

Vanaf het moment dat ik zei: Ik laat los – ik laat God werd mijn pad op magische wijze geleid. Na een turbulent leven gaf ik wereldwijd workshops zelfgenezing en innerlijke groei. Was zes winters in Kenia. Ging met lege handen en een open hart naar onze broeders en zusters in Griekenland en schreef op verzoek het boek Volk van mijn VOLK. 

En toen gingen alle grenzen dicht. Angst benam de mens letterlijk haar adem en polarisatie nam hand over hand toe.

Waarachtig leven gaat over respect, eigen verantwoordelijkheid en ten diepste Mensch-wording. We volgen klakkeloos de richtlijnen of we keren naar binnen en vinden de poort naar heelheid en ware vrijheid. Nu is het de tijd om ons te herinneren wie we in wezen zijn. De liefde te leven die ons verbindt en waar geen ruimte is voor polarisatie of haat. Tijd voor een Inner-Reset.

Plots en ongepland gingen we in juli 2021 voorbij alle grenzen en bleven acht maanden onderweg. We strandden op Sardinië. Mijn negende boek wilde geboren worden. Waar kon dit beter gebeuren dan op dit magische eiland waar de vrouwelijke energie zo voelbaar aanwezig is.

Het is de tijd bij uitstek om tot volle bloei te komen. Transformeer jouw binnenwereld en zie jouw innerlijke schoonheid weerspiegelt in alles en iedereen om je heen. De strijd is gestreden. Angst en controle verdwijnen. Vol vertrouwen laat je je meedrijven op de stroom van het mysterie dat Leven heet.

Yasmin is in alle eenvoud een levend voorbeeld. Niet langer bang voor afwijzing en kritiek omarmt ze ieder levend wezen. Helderheid, liefde, respect en flexibiliteit zijn haar mantra’s en vind je terug in alles wat ze doet zonder te doen.

Nodig haar uit voor een lezing of workshop en laat je inspireren en meenemen naar de kern van jouw wezen. Die grenzeloze ruimte waar angst geen bestaansrecht heeft en  liefde, waarheid en vrijheid jouw bondgenoten zijn.

CD lezingen

CD Liefde is Levenskunst

woensdag, 7 maart 2007 – Davidhuis, Rotterdam

Onvoorwaardelijke Liefde is ware levenskunst. Het is datgene wat overblijft wanneer we door het vuur van loutering zijn gegaan, ons hart hebben geopend voor de liefdes-vibratie, de innerlijke Christus en het kleed van afgescheidenheid hebben afgelegd. Vanaf dat moment ervaren we onszelf en anderen als goddelijke wezens. Er bestaat niet langer een IK en een JIJ

CD Vrijheid – onze ware natuur

20 april 2007 – Han Fortmancentrum Nijmegen

Vrijheid is het hoogste goed – het is de innerlijke weg die we gaan van slachtoffer naar meesterschap. Het is het wegvallen van pro en contra’s, een direct reageren op het moment. Het is aanwezig zijn in het hier en nu waarin alles besloten ligt: pijn, vreugde, verdriet en liefde. Het is een totaal zijn zonder voor of afkeer…