Inner-ResetInner-Reset. Een magische weg naar heelheid. Volgens insiders de voltooiing van een cyclus en de kroon op mijn werk.

Vanaf het moment dat ik zei: Ik laat los – ik laat God werd mijn pad op magische wijze geleid. Na een turbulent leven gaf ik wereldwijd workshops innerlijke groei. Was zes winters in Kenia. Ging met lege handen en een open hart naar onze broeders en zusters in Griekenland en schreef op verzoek het boek Volk van mijn VOLK.

En toen gingen alle grenzen dicht. Angst benam de mens letterlijk haar adem en polarisatie nam hand over hand toe.

Waarachtig Leven gaat niet over mondkapjes of wel of niet geprikt zijn. Waarachtig leven gaat over respect, eigen verantwoordelijkheid en ten diepste Mensch-wording. We volgen klakkeloos de richtlijnen of we keren naar binnen en vinden de poort naar heelheid en ware vrijheid. Nu is het de tijd om ons te herinneren wie we in wezen zijn. De liefde te leven die ons verbindt en waar geen ruimte is voor polarisatie of haat. Tijd dus voor een Inner-Reset.

Plots en ongepland gingen we in juli 2021 voorbij alle grenzen en bleven acht maanden onderweg. Griekenland bereikten we niet. We strandden op Sardinië. Mijn negende boek wilde geboren worden. Waar kon dit beter gebeuren dan op dit magische eiland waar de vrouwelijke energie zo voelbaar aanwezig is.