Oorspronkelijk

Zijn en niet Zijn

De ware zoeker laat zich niet bedotten door pasklare concepten. Hij/Zij ontdekt dat waarheid een land is zonder pad en gaat ‘met kinderlijke verwondering’ op zoek naar zijn oorsprong. Wanneer we durven te zeggen ‘Ik weet het niet’, zijn we ontvankelijk om onze ware, oorspronkelijke natuur te ONT-vouwen…

Vierentwintig ‘Parels voor de Ziel’ en ‘Oorspronkelijke’ reisverhalen van Peru en Hawaï nemen je mee naar de stille wateren van je Hart…

Paperback

oorspronkelijk

Oorspronkelijk
2e – hands

Boekwinkeltjes

E-Book

oorspronkelijk

Oorspronkelijk
Direct leverbaar
€ 6,95

E-Book Bol.com

Reacties van lezers

Yasmin – lief mede-mens,
Bedankt voor jouw ‘zijn’.
Bedankt voor jouw boeken.
Bedankt voor wat jij deed, doet en nog gaat doen voor jezelf en voor anderen. 
Ik las jouw boek ‘Oorspronkelijk’ Jouw boek is mijn verhaal. Jouw verhaal is natuurlijk niet mijn verhaal, want we hebben verschillende levensberichten.
Een ieder’s verhaal is verschillend en hetzelfde tegelijkertijd…
– Liefs, Chao, Piet V. 

~~~

Lieverd,
Vanochtend om 4.30 uur schoot ik wakker en pakte het geschenk van jouw boek uit. 
Met een ontroerende warmte sprong ‘Oorspronkelijk’ naar voren in al zijn schoonheid.
Gek maar waar, was ik trots op jou
nog zonder een letter gelezen te hebben. Zo echt Yasmin, mooi.
Jouw weg en de mijne, zo verschillend en toch zo één.
– Ada

~~~

Levenskunstenaars Yasmin en Giri,
Wat heb ik in Almere genoten van jullie twee lolbroeken. Wat is mens-zijn verrukkelijk als je waar kunt nemen hoe iemand is als hij/zij zich manifesteert vanuit zijn/haar oorspronkelijke natuur. Dat geeft mij weer kracht gewoon net zo eigen-wijs door te gaan. Ik had je boek ‘Oorspronkelijk’ binnen no-time uit en het was in één woord: verrukkelijk! Het klikt voor honderd procent  met mijn waarheid. In mijn praktijk wordt het al ‘gebruikt’ en promoot ik het van alle kanten! Lief vreugdevol rebels stel, ga zo door!
– Yvonne van H.

~~~

Dag Yasmin en Giri,
Een hele dikke proficiat met het boek ‘Oorspronkelijk’. Zowel het uitzicht als het inzicht geven de oorspronkelijkheid weer. Kusjes en knuffels en geniet van jullie nieuwe kind.
– Roos en familie

~~~

Lieve Yasmin en Giri,
Bedankt voor jullie ‘zijn’ gisteren.
Het was heerlijk om jullie weer te zien, te spreken, te voelen.
De lezing was ontroerend, ik herkende mezelf er helemaal in.
Je weet mij altijd diep te raken en geeft me vertrouwen in mezelf
wat soms ver te zoeken is. Je boek ’Oorspronkelijk’ voelt heel vertrouwd.
Zoen voor allebei,
– Elvera

~~~

Lieve Yasmin en Giri,
Ik vond het fantastisch om jullie weer te zien. Je boek inspireert direct, Yasmin. Vlot, to the point geschreven. Echt goed!
-Groet, Joris v H.

~~~

Hoi Yasmin,
Door jouw boek ‘Oorspronkelijk’ voelde ik me weer helemaal aanwezig in Perú. Ik heb iets met dat land en met die cultuur!
-Liefs, Willemien L.

~~~

Yasmin,
Ik heb jou maar ook Everhard echt ontmoet in ‘Meesterschap voorbij de dood’. Nu ben ik met je in Peru in ‘Oorspronkelijk’. Lieve Yasmin ik reis met je mee. Lieve Yasmin, dankjewel dat je bent wie je bent, je hebt me aangeraakt and I love it.
-José M.

~~~

Hoi,
Dank voor je prachtige boek ‘Oorspronkelijk’. En ik kom al lezend een stukje over mijzelf tegen: da’s raar en tegelijkertijd heel ontroerend. Ik snap niet alles wat ik lees, maar veel klinkt bekend. Ik weet dat gewoon vanbinnen al, maar doordat ik het lees weet ik het ineens beter. Snap je? Lees ik later een gedeelte terug wat ik niet snapte, valt ineens het kwartje, zo bijzonder.
– Dank je wel, P.

~~~

Lieve Giri en Yasmin,
Ik heb het boek ‘Oorspronkelijk’ al bijna uit! Giri, met jou spreken was een mooie ervaring omdat het zo van hart naar hart ging. Je zei dat je nog in opleiding was, maar wat mij betreft ben je al geslaagd! Yasmin, de ontmoeting met jou was kort, te kort eigenlijk, maar je bracht een traan in mijn ogen omdat ik zoveel warmte voelde. Jouw stijl van schrijven en wat je schrijft is een feest van herkenning!
– Manon T.

~~~

Hartelijk dank voor ‘Oorspronkelijk’.
Heb het in een mum uitgelezen, leek wel of ik uitgehongerd was. Nu ga ik het rustig teruglezen en opnemen. Er stonden ontzettend veel antwoorden in op mijn eeuwige vragen. Ik krijg er een hoop rust en vrede van dus als het me allemaal teveel wordt trek ik mij terug met ‘Oorspronkelijk’
en laad ik mezelf weer op in alle rust en kalmte.
– Jackie H.

~~~