Vluchten kan niet meer – de wereld is in mij

One_Love

BewustZijn is het pad naar ware Vrijheid…

– Wil je mijn boodschap van Liefde helpen verspreiden…

In de huiskamer bij Hadewey stroomde de liefde zonder grenzen! Duidelijk, dit thema vraagt om intimiteit. Als je mijn ‘werk’ en mijn boek ‘Volk van mijn VOLK’ een warm hart toedraagt kun je mijn missie ondersteunen door jouw vrienden uit te nodigen in jouw huiskamer voor een ontmoeting voorbij grenzen. En vraag hen vooral ook hun vrienden en vriendinnen mee te nemen…

‘Alles begint en eindigt met LIEFDE voor ons-ZELF. Hoewel er in wezen geen ‘ander’ bestaat, heeft de kwetsbare mens altijd mijn ziel geraakt. Maar de vluchteling heeft me meer dan wie dan ook gespiegeld dat LIEFDE geeft zonder te willen ontvangen.

Boeken-Yasmin

Als je in gelijkwaardigheid durft te ZIJN te midden van jouw medemens, zonder iets te moeten DOEN, zonder het proces van de ander over te willen nemen, zijn je zegeningen ontelbaar en oogst je datgene waar ieder mens, wetend of onwetend, naar op zoek is: grenzeloze vrijheid, authenticiteit en pure rijkdom…’

Dankbaar voor jullie ondersteuning
Giri en Yasmin


 • Zie info lezing
 • Wil je een huiskamerlezing organiseren: mail
 • Misschien heb jij een grandioos idee om de boeken te verspreiden…
 • Hadewey vroeg € 12,50 als ondersteuning voor ons werk…
 • Voor overige evenementen: zie agenda
Liefde is het Antwoord…

Ontmoeting
Huize Hadewey

Playtime: 3 min 17 sec
E-books Yasmin
‘Volk van mijn VOLK’ en haar overige boeken
Agenda-Yasmin
Agenda 2019

 

Share

4 comments to Vluchten kan niet meer – de wereld is in mij

 • Ineke

  Lieve Yasmin,
  Je lezing in Gennep was inspirerend, dynamisch en zeker was er een Liefdevolle verbinding.
  Je boek ‘Volk van mijn VOLK’is ontroerend.
  Je schrijft: Als je dit leest hoop ik dat het je hart zal raken. Nou dat doet het zeker!
  Tot gauw, ook voor Giri.
  Veel Liefs,
  Ineke Xxxxx

 • Wat een gewéldig idee: Huiskamer-gesprekken en ontmoetingen! Jij hebt zo’n mooie boodschap te verspreiden die je eigenlijk alleen maar positief kan raken.
  Je weet, sinds ik terug ben uit Zuid-Afrika heb ik nog geen eigen woonplek, maar we gaan elkaar zeker zien.
  In liefde met jou verbonden,
  Mpnique Xxxx

Leave a Reply

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.